Semester rapport....

Familjen har spenderat några dagar i stora staden, därav bloggtorkan, den här gången....
 
Tanken har aldrig slagit mig innan vi åkte iväg.... men kom på att Ykksa har aldrig varit bortlämnad tidigare?!
Hon är så himla enkel att ta med så behovet har aldrig funnits tidigare.
 
Här följer en mycket underhållande berättelse om vistelsen och kulturkrocken från hennes vistelse hos min mycket goda vän och hennes flock...
Läs, skratta och njut :)
 
Stort tack till J-A med familj ♥
 
 
 
 
I går fick vi en liten balettdansös på besök. En fin belgisk fröken, minsann. Och med den respekt...överseende...som en fransktalande aristokrat bara av ren artighet skulle visa två knarklangare från nån amerikanska storstadsförort, tillbringar hon några dagar hemma hos oss.
 
Och mina kötthjärnor försöker på bredaste amerikansk getto-slang förklara hur livet ter sig här hemma. Som t ex att den som stannar först när alla springer också får agera stoppkloss för de andra. Att man bör akta sig från att halka i ev dreggelfläckar när det vankas mat.
 
Och att de där små pälsbollarna som tar sig rätt att ligga i mattes säng och ser så fluffiga och gulliga ut, egentligen är förklädda, vapenförsedda ligister som har allt makt i huset - respekt! Men vi har tillförsikt. Vore det inte för all fluffig päls och en snipig nos, skulle vi nog göra en rejäl kamphund av den fransktalande brukshunden på några dagar! :-)
 
 
Nu är ordning återställd och vi har åter landat i vardagen med promenader och hemma bestyr.
Borta bra....


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Skymmelvikens Ariel

Nu kan ni följa med från dag 1.... Den här bloggen kommer att berätta utvecklingen & vardagen för fem fina valpar efter min underbara terv Aila. Valparna föddes den 2 sept 2012

RSS 2.0