Bättre sent....

... än ingen uppdatering alls.
 
Vissa dagar är längre än andra och idag var det en sån dag. Men det inte varit en dålig dag, bara fylld till bredden. Haft trevligt besök av hundkompisar på förmiddagen, så käkarna har gått för högtryck, mycket att "surra i kapp" när det var ett tag sedan vi sågs. Men nu lär det inte dröja så länge innan vi ses igen, valparna drar om man säger så.... ;) 
Och jag kan inte klandra dom, syskonskaran är söt som socker och lika mysiga
 
 
 
 
Idag har vi med gemensamma krafter kommit fram till att Yasså (herren med grått band) och Ykksa (beige) är gråa med svart mask och övriga är röda med svart mask.
Jag har varit väldigt  tveksam över färgen då alla från början varit så otroligt mörka, men nu syns det klart.
 
Något som också är klart är namnen på tikarna.
Ykksa är alltså tjejen med beige band, Yosie är lilla fröken med rosa band och följaktligen är det alltså Yansie som bär det orange bandet. 
 
Aila har fått börja om med antibiotikan igen till det är helt klart vilken envis bakterie det är som slagit klorna i henne, dom skulle odla vidare och hoppas på svar i slutet av veckan, så vänta, vänta.....
Men åter igen, hon är grymt duktig med valparna ♥
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Skymmelvikens Ariel

Nu kan ni följa med från dag 1.... Den här bloggen kommer att berätta utvecklingen & vardagen för fem fina valpar efter min underbara terv Aila. Valparna föddes den 2 sept 2012

RSS 2.0