Broarna runt

Blev härliga utmaningar för fröken idag. Efter lååång tid i bil så vart det äntligen dax för en långprommis. Premiär för broarna runt i Skellefteå med allt vad det innebär. Många möten, med och utan hundar, gå under E4 bron var lite läskigt första gången när det dånade av lastbilar som körde över. Men när vi passerade under andra gången gick det utan en reaktion.
 
Avslutade promenaden med en sväng genom centrala stan och det gick hur bra som helst ♥
Sen sussade hon gott i bilen medan matte var in på restaurang och åt gott ;)
 
Utvilad och med hungrig fyrbent styrdes kosan mot Solbacken och djuraffären. Ivägning först, 22,1 kg sen en "go kaka" till lunch som hon förtjänat med bravur. Liten promenad runt på parkeringen innan det blev bilen en stund till för Ykksa.
 
Haft en väääldigt snäll hund i kväll ;) 
Nöter vidare med vårat "cirkustrick" som inte alls är särskilt avancerat eller imponerande.... men användbart ;)  Tänkte belöna ordentligt idag och skar upp några bitar korv... ingen jätte reaktion men när morötterna kom fram..... DÅ blev det fart på "Brallan" som hon även kallas för.
Kärt barn....♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Skymmelvikens Ariel

Nu kan ni följa med från dag 1.... Den här bloggen kommer att berätta utvecklingen & vardagen för fem fina valpar efter min underbara terv Aila. Valparna föddes den 2 sept 2012

RSS 2.0