Mycket hund men inget inlägg...

... så har gångna helgen sett ut.
Har försökt att träna Ykksa i allt från miljö till sitt stanna kvar. Det går riktigt bra för fröken, hon är inte miljöberörd och klarar alla underlag som hon fått testa på. Idag och igår var det gallertrapp och broar och det bekommer henne inte alls. Sitt stanna kvar tränas i öppen bur på parkering och funkar riktigt bra för lilltrollet och praktiseras även hemma vid ytterdörren.
 
 
 
Promenerat på samhället ett par dagar och försökt träffa "rätt folk" men DET har inte gått så bra.... Haft riktigt otur och bara mött personer som slängt sig över henne.... så där blir det till att lägga ner krutet i några veckor. Ska försöka "ställa ut" rätt sorts människor och "råka träffas ute", så hundvänner, se upp.... snart ringer jag ;)
 
 
Det går bra att försöka få henne rumsren, hon klarar längre och längre stunder men hon glömmer alltid bort sig i leken med Aila.... men annars så börjar lite rutiner infinna sig även där.
Har upptäckt att hon har ruskigt snabb återhämtning...
Förvisso nåt jag tycker är positivt då vi förhoppningsvis ska sysselsätta oss med diverse aktiviteter framöver, men ibland kan man önska liiite längre sovstunder....
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Carro

Hej! Så stor hon blivit :D Nu är jag mycket valpsjuk (till och med drömmer att jag tar hem valpar;) ).

Vart kan man få tag på så där (visst är det weightpull?) sele som vi snackade om på den utställningen för länge sedan? :) Skulle behöva få lite muskler på lill pojken och funderar på om man ska prova lite grann:)

Svar: Tävlingsformen heter weightpull och träningsformen heter dragweight. Googla runt lite och kika in på http://www.hardcoreharness.se/ en av få firmor som syr upp på beställning. Det bästa är om du kan hitta någon aktiv och få hjälp att prova på DW, och få mera information om träningsformen, lite långt hit upp kanske ;) Men självklart är ni välkomna! Jag tycker det är suveränt både för kropp och själ för hundarna. Viktigt att dom är färdigväxta och röntgade innan man lägger på vikt, däremot kan man vänja dom tidigt med selen och att det "rasslar" efter dom.
Anna-Caritha

2012-11-19 @ 23:50:46
URL: http://fabuloustervueren.weebly.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Skymmelvikens Ariel

Nu kan ni följa med från dag 1.... Den här bloggen kommer att berätta utvecklingen & vardagen för fem fina valpar efter min underbara terv Aila. Valparna föddes den 2 sept 2012

RSS 2.0