Lite valprapport 10v.

Nu har det gått nästan två veckor sedan småttingarnan flyttade hemifrån, och det går jätte bra för alla och dom har gjort sig väl hemmastadd i sina familjer.
Underbart att få lite rapporter och bilder och få "kika in" i deras vardag, stort Tack!
 
YASSÅ var killen som flyttade först och finns i Umeåtrakten
 
 
 
Andra att lämna valplådan var YANSIE som nu heter Siri och finns i Österbybruk. Hon har sällskap av Foxi i sin familj.
 
 
 
 
 
Mys YMER flyttade till Värmland som näst sista av valparna, och då blev det tomt hemma... Allt går bara fint där med, han hade den längsta resan hem men klarade det med bravur.
 
 
 
 
 
 
Och sist men inte minst var det då YOSIE, numera Amor, som flyttade till Båtskärsnäs utan för Kalix. I sin nya familj har hon även sällskap av en belgare, storebrorsan Eros som är en Groenendael.
 
 
 
 
 
 
Och mitt eget lilla tillskott YKKSA busar friskt med mamma Aila så fort möjlighet ges, Aila är inte sen att haka på lekinviterna så ibland blir det "hela havet stormar" här hemma, men lägger sig rätt fort.
 
 
 


Kommentarer
Mona Milton

Åh, kul att se de andra valparna som är så fina! Lycka till, till er andra där ute som har kull syskonen till vår Yasså:-)
/Milton´s

Svar: Är så glad att kunna lägga ut lite bilder och uppdateringar om syskonen, fortsätt maila bilder och info, det är så roligt att följa er alla!!
Anna-Caritha

2012-11-11 @ 17:58:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Skymmelvikens Ariel

Nu kan ni följa med från dag 1.... Den här bloggen kommer att berätta utvecklingen & vardagen för fem fina valpar efter min underbara terv Aila. Valparna föddes den 2 sept 2012

RSS 2.0